onsdag 3 juni 2009

Duck-tig

Nu skriver jag rätt ur hjärtat med datorn på sniskan. Ligger i soffan och datorn glider omkring på filten som jag lagt över benen. Frös så efter pizzan. Räkan fick däng men det var inte huvudsaken- vi ledde över serieledarna största delen av första halvlek. Och Zlatan la målet- en chockstart för Puffarna. Ett snabbt uppspel och passning från Maja "Kim Källström" och rätt in i mål skottade jag den- var det på volley? Minns ej. 
Sedan jagade de. Och fick in två mål någon minut innan halvlek. Efter pausvilan som brukar vara ungefär en minut- så vann de på det de vann på förra gången också: konditionen. De blev starkare för varje minut och vi dök med nosen före. 
Såg precis sista avsnittet av Fringe. Har separationsångest. Vet att TV börjar visa Fringe nästa vecka igen. Kommer att titta, repris efter repris för trygghet.
Nu blänker bokhyllan till lite av de sista kvällsstrålarna av sol. Ett bad och sedan låtplugg inför imorgon. Det ska gå snabbt och det ska bli bra.
Cheerio. 

1 kommentar:

  1. På etablissemanget Parken fick Henke och Kim ur Räkan veta att några i Puffarna, motståndarlaget, har tidigare spelat i en lite högre division. Nämligen Allsvenskan. Någon även i landslaget. Deras mångsiffriga vinst ter sig nu i ett helt nytt ljus.

    SvaraRadera