torsdag 26 februari 2009

Google Earth

Haale-Baale!
Har laddat ner Google Earth-programmet och kollar just nu på satellitnärbilder av New York- Just nu flyger jag som en birdie över Central Park över till Upper West Side. Flög över Chelsea och zoomade in på mitt hotell- aaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrggggggggghhhhhhhh. Man ser till och med bilarna på gatan utanför. 
Har spenderat kvällen med att kolla billiga flyg till Glasgow- varifrån jag kan ta tåg till Harry Potters hemstad Edinburgh och bo på Bed & Breakfast- för att sedan antingen ta tåg eller någon billig coach till Jenny i Newcastle- eller ifall hon tar en tur upp till Skottland med sin bil så kan vi cruisa söderöver.
Kollade The Killers turnédatum- de spelar i Berlin i mars. Där fanns det biljetter kvar. Men Air Berlin hade inga billiga flyg just den helgen- ska kolla SwebusExpress. Det kan ju vara en möjlighet.
Vidare kollade jag in Inters spelschema- brudar får rabatt!?!? på matchbiljetter.  Cirka 20 Euro för en plats på San Siro. Med RyanAir kan man flyga till Milano för trehundra spänn tur och retur!?  till sista Serie A-matchen i maj.  
IBRA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar